BREAKING NEWS – Radical Sweden och Drivers Club inleder samarbete

Med start den första mars kommer Radical att flytta in på Mantorp Park vilket blir startskottet för ett samarbete mellan Radical Sweden och Drivers Club.

 

Radical Sweden som är generalagent för Radical Sportscars Ltd i England kommer under säsongen att kunna erbjuda sitt program av sportvagnar på Mantorp Park. Engagemanget innebär även att Radical kommer att kunna erbjuda såväl testkörningar som förarcoachning med erfarna tävlingsförare.

 

Drivers Club skapar förutsättningar för såväl nya som erfarna förare att köra bil på bana. Under säsongen 2015 erbjuds inte mindre än 12 dagar på Mantorp, Gelleråsen och Gotland Ring.

Samarbetet med Drivers Club ger också förarna som deltar i Radical Cup Scandinavia bättre förutsättningar att kunna träna och testa sin sportvagn under säsongen.

Radical Sweden kommer att finnas representerade på Drivers Clubs dagar. Det ger Drivers Clubs medlemmar en unik möjlighet att uppleva olika modeller från Radical och vi kommer att ordna testkörningar för intresserade. I och med samarbetet hoppas vi även att fler blir intresserade av Radicals olika modeller och Radical serien som får ett starkt startfält 2015.

 

Radical vertical logotype