fbpx

Autosheild är din dedikerade partner för stenskottsskydd som fokuserar uteslutande på att leverera det bästa med Xpel som deras valda märke. Deras passion ligger i att erbjuda det bästa inom beprövade och innovativa produkter, med en tydlig inriktning på att skydda ditt fordon.

När du väljer Autoshield kan du vara säker på att du får det bästa på marknaden. Deras team älskar bilar, uppskattar varje linje och njuter av varje motorljud. Vid varje behandling tar Autoshield tiden att göra det lilla extra för att överträffa dina förväntningar som ny kund eller för att uppfylla de förväntningar du har som trogen kund som har hittat rätt!

XPEL – Paint protectionfilm

Autoshield har valt att exklusivt samarbeta med XPEL för stenskottsskydd, och XPEL Ultimate är bäst i sin klass när det gäller skydd, självläkning och klarhet. Dessutom erbjuder den marknadens bredaste och längsta garanti.
Deras lokaler i Autolife-Garaget är specifikt anpassade för stenskottsfoliering och uppfyller höga miljökrav för att säkerställa högkvalitativa resultat. Deras avancerade plotter skär ut stenskottsfilmen för din bil, vilket garanterar en säker och exakt applicering av filmen.

Besök Autoshield’s officiella webbplats för att utforska deras fullständiga utbud och ta det första steget mot exklusivt stenskottsskydd för din älskade bil eller mc.