fbpx

Om oss

Med flertalet bilevent och trackdays årligen ser vi till att sprida raceglädje på våra svenska racerbanor.

Vilka är vi?

Drivers Club är för oss med passion för motorsport och att köra sport-, tävlings- och formelbil på bana! Vi erbjuder ca 8-10 kördagar under säsongen för dig med egen bil.

Körning för dig som vill utvecklas, som tycker att det går långsamt på andra öppna bandagar, har passion för bilar och önskar att andra på banan visar lika mycket hänsyn för din ögonsten som du för andras.

På banan samsas privatpersoner med sportbilar eller tävlingsbilar, tävlingsförare och racing team som vill köra snabbare. Du kör när det passar dig med Open Pitlane, våra Safety Marshalls håller ställningarna och vi njuter av friheten av att köra riktigt snabbt i en säker tillvaro.

Vår vision

Att skapa event som gör det möjligt att dela passionen för bilar och fart med andra entusiaster. Vi vill vara en aktör som visar att man kan köra både snabbt och säkert, när våra förare delar respekten för varandras bilar.

Vår mission

Genom att fokusera på högkvalitativa event med kunnig och engagerad personal ser vi till att våra event håller en hög nivå hela vägen.

Våra kunder

Våra kunder är förare av sport- tävling- och formelbilar som vill ha det där lilla extra.

Bli en del av vårt team

Företag

Är du ett företag som vill vara med och sponsra Drivers Club eller vill du samarbeta med oss? Vänligen klicka på länken nedan.

A picture of Drivers Clubs two volunteers at the Trackday event held by Drivers Club on Gotland Ring

Volontärer

Volontärer är en viktigt tillgång för att vi ska kunna genomföra event, därför söker via alltid volontärer. Klicka nedan för mer information.

A picture of two photographers at Mantorp Park taking photos at a Trackday event by Drivers Club

Fotografer

Att föreviga våra event är viktigt för oss. Är du fotograf och vill vara med på våra event? Se länken nedan för med information.