NOVI Resort

NOVI Resort är destinationen där komfort möter stil och service. Placerad på den vackra ön Gotland, erbjuder NOVI en perfekt kombination av avkoppling och äventyr. Med moderna faciliteter och en varm gästfrihet, blir din vistelse minnesvärd och bekväm. Oavsett om du är ute efter en romantisk getaway, en familjesemester eller en plats för företagsevenemang, är Hotell Novi Resort Visby den perfekta platsen att kalla hem under din tid på ön.

Utforska deras bekväma och välutrustade rum och sviter, perfekta för ensamresenärer, par och familjer. Njut av en avkopplande stund vid utomhuspoolen eller varför inte unna dig en spabehandling för total avslappning? För de mer aktiva erbjuds även gym och andra olika aktiviteter för att göra din vistelse komplett. NOVIs vänliga personal finns alltid till hands för att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen under din vistelse.

Låt deras kök förföra dina smaklökar med enastående smaker och lokala råvaror. NOVIs restaurang erbjuder en varierad meny av läckra rätter som tillfredsställer alla smakpreferenser. Efter en dag av utforskning kan du koppla av med en uppfriskande drink i baren och njuta av den vackra utsikten över omgivningen.

A picture of a sunset at NOVI Resort in Gotland
A picture of a sunset at NOVI Resort in Gotland

Upptäck allt som Gotland har att erbjuda med hjälp av deras concierge-service. Från historiska sevärdheter och kulturella evenemang till natursköna vandringsleder och pittoreska stränder. Ta en guidad tur i Visby, utforska de medeltida ruinerna, eller hyr en cykel och utforska öns underbara landskap på egen hand.

Vare sig du planerar en avkopplande semester, en romantisk weekend eller en familjesemester, välkomnar NOVI Resort sina gäster att uppleva allt vad de har att erbjuda.

Besök deras webbplats för att boka din vistelse eller för mer information.