Mantorp Park

Välkommen till Mantorp Park

Mantorp Park byggdes mellan 1968 och 1969 och det första loppet kördes 31 augusti 1969. I början av 1970-talet och i början av 1980-talet kördes Formel 2 på banan. Banan har tre bansträckningar plus en dragstrip, dock används inte en av bansträckningarna längre. Den kortaste varianten av banan är 1 868 meter lång, den längsta varianten av banan är 3 106 meter lång och den nedlagda varianten 4 100 meter lång.

Vill du veta mer om Mantorp Park?
Klicka på knappen för att komma vidare till deras hemsida.

Bli en del av eventet

Företag

Är du ett företag som vill vara med och sponsra Drivers Club eller vill du samarbeta med oss? Vänligen klicka på länken nedan.

A picture of Drivers Clubs two volunteers at the Trackday event held by Drivers Club on Gotland Ring

Volontärer

Volontärer är en viktigt tillgång för att vi ska kunna genomföra event, därför söker via alltid volontärer. Klicka nedan för mer information.

A picture of two photographers at Mantorp Park taking photos at a Trackday event by Drivers Club

Fotograf

Att föreviga våra event är viktigt för oss. Är du fotograf och vill vara med på våra event? Se länken nedan för med information.

Vanliga frågor

Det går att anmäla sig så sent som dagen innan eventet. För middagarna och luncherna på banan behöver restaurangerna veta antalet serveringar 1 vecka i förväg.

Med ditt medlemskap ingår bankörningen. Färja, boende och middagar är utöver bankörningen. Detta visas genom ditt särskilda Medlemspris under resp. paket

Vi erbjuder tyvärr inga halvdagar till detta event

Vi kör under SMA (Svenska Motorsports Alliansen) vilket försäkrar dig vid personskada.

Möjlighet att teckna Moris Trackday försäkring upp till 1.5mkr för gatbil vid bankörning, samt tillägg för skada på anläggningen så som armcoräcken mm.

Kontakt oss på info@driversclub.se så hjälper vi dig!