fbpx

MAUS - Framtidens brandsläckare

Välkommen till Maus, din partner för brandsäkerhet. Vi presenterar den saneringsfria, lilla och extremt kraftfulla brandsläckaren som representerar framtidens brandsläckarteknik. Den minsta eldbekämpare som är konstruerad för att inte bara passa överallt, utan den använder även innovativ kaliumbaserad rök för att släcka bränder

Innovativ Teknik för Snabbare och Effektivare Brandsläckning

Maus är inte bara en brandsläckare, det är en revolution inom brandsäkerhet. Den kaliumbaserade röken möjliggör snabb och effektiv släckning, vilket resulterar i betydande tids- och kostnadsbesparingar. Oavsett om det brinner i ditt hem, din bil, din båt eller på arbetsplatsen, är Maus det första valet för att undvika onödiga skador med pulver eller skum.

Maus Xtin Klein har blivit prisbelönt med Innovationspriset på Secours Expo 2021 i Frankrike. Det är en bekräftelse på dess banbrytande design och effektivitet inom brandsäkerhetsområdet. Certifierad av RINA, BAM samt CE-märkt – Maus är synonymt med hög kvalitet och pålitlighet.

Maus brandsläckare

Holy Smoke! – För din säkerhet
Maus är inte bara en brandsläckare; det är en investering i din säkerhet. Oavsett var du befinner dig, se till att alltid använda Maus först. Upptäck framtidens brandsläckarteknik och säkerställ att du är redo att agera vid behov.

Utforska deras sortiment och lär dig mer om Maus på Maus officiella webbplats. 

“Holy Smoke – din trygghet är vår prioritet!”